Spinalnet Extra

Inloggen

Wings for life world run

Wings for life world run

Wings for life world run

Zet 4 mei in je agenda want dan gaat om 12 uur in Assen de Wings for Life World Run van start. Of je nu 2, 5, 10, 43 of 100(!) km kan rennen, iedereen kan geschiedenis schrijven, door te rennen voor diegenen die dat niet kunnen: mensen met een dwarslaesie. Tijdens deze unieke wereldwijde hardloopwedstrijd rent de hele wereld op precies hetzelfde moment - zon of regen, dag of nacht, woestijn of stad.

 

Er doen 33 landen mee, verspreid over 6 continenten. Wij lopen in Drenthe. Zie je jezelf al gaan - over het TT circuit, langs de hunebedden en het vliegveld in Eelde? Welkom in 't Olde Landschap. 

 

 

De lopers – een bonte mix van studenten, huisvrouwen, sporters, BN’ers, en ultrarunners - kunnen flink voordeel pakken in het relatief vlakke Hollandse Landschap. Tel daar de comfortabele starttijd, de gematigde voorjaarstemperatuur en het snelle parcours bij op en je begrijpt waarom de Nederlandse Wings for Life World Run wordt gezien als een van de kanshebbers om de wereldwijde winnaar te leveren.
 
Winnaar of niet. Net als over de hele wereld rennen we in Nederland voor mensen met een dwarslaesie:  We run for those who can't!