Spinalnet Extra

Inloggen

Disclaimer SpinalNet Extra

Wie maakte SpinalNetExtra?
SpinalNetExtra is opgezet door Coloplast BV (www.coloplast.nl) in nauwe samenwerking met mensen met een dwarslaesie en professionals uit de revalidatiezorg. Coloplast is fabrikant van hulpmiddelen voor continentiezorg en specialist op het gebied van continentie.

Wat gebeurt er met mijn gegevens?
De gegevens van je aanmelding op SpinalNetExtra worden door Coloplast BV verwerkt conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens. De gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet verstrekt aan derden.

Coloplast gebruikt de gegevens om te informeren naar je ervaringen met SpinalNetExtra en continentieproducten. Ook kun je informatie over producten en services van Coloplast ontvangen.

Je kunt altijd bezwaar aantekenen tegen de verwerking door Coloplast van je gegevens. Ook kun je aangeven dat je liever geen post of telefoon ontvangt naar aanleiding van je aanmelding. Mail in dat geval naar info@spinalnet.nl.

Kunnen andere mensen mijn profiel zien?
Wanneer je je aanmeldt op SpinalNetExtra, ben je niet meteen zichtbaar voor andere SpinalNetters. Pas als je je profiel op 'actief' zet, kunnen mensen je profiel bekijken. Straatnaam, huisnummer, postcode en telefoonnummer worden nooit zichtbaar voor andere leden van SpinalNet. Je kunt zelf je profiel altijd weer op inactief zetten ('Mijn menu' - 'Instellingen' - 'Status profiel').

Inhoud van de website
De inhoud van deze website wordt beschermd door auteursrechten. SpinalNet kan de inhoud altijd aanpassen of verwijderen.

De informatie op SpinalNetExtra (inclusief de antwoorden op vragen aan het ExpertPanel) is niet bedoeld ter vervanging van medische zorgverlening of advisering. SpinalNet is niet aansprakelijk voor onjuistheden in de informatie.

SpinalNet behoudt zich het recht voor om uitingen geplaatst door SpinalNetters te bewerken of te verwijderen. Ook kan SpinalNet de toegang tot de site weigeren aan individuele gebruikers.